Obilježili smo Međunarodni Dan žena

Obilježili smo Međunarodni Dan žena

Svjesni smo da bez žena ne bi bilo ni čovječanstva, niti ključne uloge majke, supruge i sestre u porodici i društvu.Trebamo se svake godine zaustaviti 8.ožujka i posvetiti važne trenutke ženama svih generacija.

Kroz projekt Godine nisu važne naše drage korisnice osobe starije životne dobi smjelo pokazuju kako godine uistinu nisu važne za prijateljstvo i radosti druženja.

Uz odavanje velikog poštovanja i izraze uzajamne zahvale našim korisnicama, gerantodomaćicama, voditeljicama i prijateljicama obilježen je Dan žena u našem kontejneru u privremenom kontejnerskom naselju u Mošćenici. Prisjetili smo se obilježavanja Dana žena kroz vrijeme koje je prošlo i sjećali se lijepih trenutaka. Sve je bilo pripremljeno kao inače za ovaj ženski praznik; domaći kolači, napitci kućne radinosti, ruže, svijeće i odabrano žensko društvo. Svatko je pripremio malo iznenađenje koje se zajedno povezalo u zajedničku prigodnu proslavu.

Druga grupa naših korisnika osoba s intelektualnim teškoćama potrudili su se i napravili raskošne cvjetove od papira za svoje mame, sestre, bake, tete i prijateljice.

Kao i svaki put popratili smo zanimljive datume i pretočili ih zanimljiva druženja kroz program psihosocijalne podrške .