POTPISAN UGOVOR ZA PROJEKT ZAŽELI – FAZA 2

POTPISAN UGOVOR ZA PROJEKT ZAŽELI – FAZA 2

Dana 18. lipnja 2020. godine u Nacionalnoj i sveučilišnoj knjižnici u Zagrebu, potpisani su i podijeljeni Ugovori  „ZAŽELI-PROGRAM ZAPOŠLJAVANJA ŽENA-FAZA II“ o dodjeli bespovratnih sredstava. Ugovor su potpisali Upravljačko tijelo Ministarstva rada i mirovinskog sustava ministar Josip Aladrović i Posredničko tijelo Hrvatskog zavoda za zapošljavanje Ante Lončar.

Svečanom uručenju Ugovora prisustvovao je i premijer Andrej Plenković, koji je zaželio uspješno provođenje Projekta svim Korisnicima.

Projekt će trajati 18 mjeseci ( 27 osoba na provedbi projekta 12 mjeseci i projektni tim). Zaželi II je nastavak Projekta Zaželi, koji se uspješno provodio u našoj Udruzi 30 mjeseci.

Sredstva su financirana iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Učinkoviti ljudski potencijali 2014-2020.  27 zaposlenica teže zapošljivih skupina će skrbiti preko 160 korisnika na području Grada Petrinje i ruralnih mjesta. Partneri na projektu su HZZ-područni ured Sisak, Centar za socijalnu skrb Petrinja i Grad Petrinja. Vrijednost projekta je 2.356.160,00 HRK.